Onze diensten

Wat zeggen onze klanten

Wij geloven in mond op mond reclame en vaste klanten

5/5
Zeer tevreden! Toen ik belde kon ik direct terecht bij Carbalt. Gelukkig was het een kleinigheidje, maar Santi nam direct de tijd om naar mijn auto te kijken en heeft het ook a la minute op kunnen lossen. Nogmaals dank voor deze service!
Rieneke
5/5
Wederom, weer uit de problemen geholpen. Ik rij al jaren lpg, want het was een van de eerste alternatieven voor schoon rijden! En lpg, daar hebben ze wel verstand van, bij Carbalt! Er werkte nog maar twee inlaad kleppen van de gasinstallatie, probleem om de inlaad toevoer te verhelpen naar een nieuwe, was passen en meten. Orgineel nauwelijks verkrijgbaar. Volgens mij had ik de ouwe taai zelf? (met respect...) Zoals je zei, is ze weer als nieuw, alle meldingen door jullie systeem gerest, rijd ze weer als een zonnetje! Ik stap zo fijn weer in, als de eerste keer! En ze schakeld probleemloos over! Dus nog twee keer 5 sterren! Ze zitten niet echt bij mij in de buurt, maar naar de Baarsjesweg reis ik graag! Top garage, met service
Michel
5/5
Fantastisch bedrijf, onderweg naar een begrafenis en een band die leegloopt. De beste man liet alle werkzaamheden liggen om mij direct te helpen en binnen 10 minuten was ik weer onder weg! Een aanrader!!
Tom
5/5
Fantastisch geholpen! Probleem met het raam van mijn passiers deur, zo opgelost👍 Snelle vriendelijke service! …
J.