Omschrijving

Ontdek de voordelen van LPG-installaties bij ons! Bespaar op brandstofkosten, verminder uw ecologische impact en geniet van betaalbaar autorijden. Wij zijn uw vertrouwde partner voor hoogwaardige LPG-conversies en deskundig advies

De Voordelen van LPG Inbouw:

  • EfficiĆ«nt en Milieuvriendelijk: LPG is de ideale brandstof voor zuinig rijden en het ontzien van het milieu.
  • Meest Gebruikte Alternatieve Brandstof: LPG is de meest gebruikte alternatieve brandstof ter wereld.
  • Betaalbaar Aanschaffen: Een benzineauto met LPG-installatie is bij aanschaf goedkoper dan een dieselauto.
  • Ruim Bereik: Uw actieradius is groot omdat u zowel op LPG als benzine kunt rijden.
  • Zakelijke Rijders Betalen Geen Bijtelling: Zakelijke rijders hoeven geen bijtelling te betalen voor het gebruik van LPG.
  • Milieuvriendelijk: LPG-gebruik resulteert in 10% minder CO2-uitstoot.

Over Autogas in het Algemeen:

Autogas, ook wel LPG (Liquified Petroleum Gas) genoemd, is eigenlijk een onjuiste term. LPG is vloeibaar gemaakt gas uit aardolie, dat voor diverse doeleinden wordt gebruikt. Het wordt onder andere ingezet als grondstof voor geneesmiddelen, kunststoffen, en verwarming van huizen. Maar wanneer het wordt gebruikt als motorbrandstof, noemen we het autogas.

Autogas is specifiek ontworpen voor gebruik in voertuigen. Het bestaat uit een mengsel van propaan en butaan en voldoet aan strikte specificaties. Dankzij het natuurlijke hoge octaangetal heeft autogas geen lood of andere toevoegingen nodig. Zwavel komt evenmin voor. Hierdoor verdient autogas de kwalificatie van een hoogwaardige en schone motorbrandstof.

De Grote Voorsprong:

Als milieuvriendelijke brandstof steekt autogas niet alleen ver boven benzine en diesel uit, maar ook boven andere milieuvriendelijke brandstoffen zoals aardgas en waterstof. Autogas is namelijk de enige ‘alternatieve’ brandstof die nu al beschikbaar is voor tal van auto’s en overal verkrijgbaar is in ons land.

Belangrijke punten

Klantbeoordeling

Walter

Fijne mensen, kwam daar tot een jaar of 7 voor alles wat met mijn LPG installatie te maken had. Heeft mij nooit teleurgesteld, afspraken altijd nagekomen. Sinds een 2 maanden weer een LPG auto en toen er ineens een probleem was Carbalt gebeld en wederom vlot en naar tevredenheid opgelost. Ben blij dat ik niet naar een andere garage moet gaan zoeken, geen ergenissen etc.